Kleopátra

Ingatlan felkészítése bérbeadásra

  • 2022 június
  • Budapest XIII. kerület, Ipoly utca, Kleopátra Ház
  • 45 nm lakás + 6 nm fedett erkély, nappali + 1 szoba
  • újszerű tégla társasházban
  • felkészítési idő: 2 nap
  • kiadva: 1 héten belül
  • bérleti díj növekedés: +55%
  • enteriőrfotók: Karajz Melitta, Metta Interiors

Amikor tényleg csak egy kicsi kell… 

Ez a lakás nagyon jó alapokkal rendelkezett: tökéletes lokáció a XIII. kerület kedvelt és keresett részén, jó műszaki és esztétikai állapotban volt praktikusan berendezve. Ez a legjobb kombináció a klasszikus home staginghez. Itt tényleg csak a styling és jó fotók hiányoztak ahhoz, hogy a bérlőjelöltek is megláthassák a benne rejlő lehetőségeket. 

A bérbeadásra történő felkészítéssel a jó adottságok és alapok miatt KÉT NAP ALATT megvoltuntunk. 

Első nap a tulajdonos gondoskodott a nagytakarításról és néhány nem jól működő kapcsoló és kilincs megjavíttatásáról, illetve beszerzett néhány dekorációt. Másnap megkaptam a kulcsot, saját készletből kölcsönzött dekorációval kis életet leheltem a falak közé, illetve – idő hiányában profi enteriőrfotós helyett – én fotóztam be a lakást. Ez speciel nem követendő példa, de még így is színvonalasabbak a fotók, mint amit az átlag magyar hirdetéseknél megszoktunk, ezért könnyen kitűnt a lakás a többi hirdetés közül. Megírtam a hirdetési szöveget, volt alaprajz, így a második este 8 órakor aktívvá is válhatott a hirdetés.  

Reggel 8 órára 6 megkeresése volt a tulajdonosnak, két nappal később már 50-en (!) érdeklődtek az ingatlan iránt, így nem volt nehéz kiválasztania az ideális bérlőt. A BÉRLETI DÍJAT az aktuális piaci árak csúcsára tettük, de végül ennél is MAGASABB LETT AZ ÖSSZEG +20%-kal, mivel a gusztusos ingatlanért egymásra licitáltak a bérlőjelöltek. 

A bérlőváltás mindig jó alkalom arra, hogy szintet léphessen egy ingatlan a piacon. Az ingatlan állapota és a tulajdonos lehetőségei határozzák meg, hogy mennyivel tudjuk feljebbkalibrálni a kiadó lakást a versenytársak között, de az biztos, hogy bármekkora idő-, energia- és pénzbefektetés jelentősen megtérül.  

Galériaelőtte-utána hamarosan…

Minden ingatlannak története van. Megtisztelő, ha én is a történet része lehetek.

Keress bizalommal és örömmel segítekértékesebbé tenni az ingatlanodat!