Cimbalom

Ingatlan felkészítése eladásra

  • 2020 február / július
  • Budapest II. kerület, Cimbalom utca
  • 49 nm-es téglalakás, nappali + félszoba
  • tanácsadás, styling és profi fotózás
  • minimális költségvetésből
  • enteriőrfotók: Homoki István

Minden lakásnak van szebb arca…

Egy borús télvégi napon kávé mellett beszélgettünk a tulajdonossal a home stagingről. Nem mindenben értettünk egyet, kicsit szkeptikusnak tűnt, de nem erőltettem. Nem is szoktam, nem is lehet. Eltelt pár hónap, július elején csörgött a telefonom. Hívott, hogy mindent elvégzett, amit mondtam, és ami a rendelkezésére álló forrásokból telt: kipakolta a zsúfolt lakást, kifestett, parkettát csiszoltatott, emlékeket engedett el.

Hatalmas munka állt mögötte, amiért őszintén csodáltam és meghatódtam, hogy ennyire bízott bennem és a home staging erejében. Sokat dolgozott a lakáson, de a styling nem az ő világa. Örömmel segítettem őt a fináléban, amikor már csak egy kicsi kellett, hogy az amúgy szuper lokációjú, zseniális építészeti megoldásokkal átalakított lakás egy szebb arcát mutassuk meg a vevőjelölteknek. 

A styling és fotózás után a lakást a tulajdonos maga értékesítette ingatlanközvetítő bevonása nélkül. 

A 2020 július elején meghirdetett lakásra – az ingatlanpiacon történő kedvezőtlen változások kellős közepén – a hirdetés utáni első héten több komoly vevőjelölt jelentkezett, akik az amúgy sem alacsony vételár ellenére egymásra licitáltak, így az ingatlan a megálmodottnál magasabb összegért két héten belül elkelt.

A felkészítéssel elért értéknövekedés: +16,5%

Galériaelőtte-utána

Minden ingatlannak története van. Megtisztelő, ha én is a történet része lehetek.

Keress bizalommal és örömmel segítekértékesebbé tenni az ingatlanodat!